Diensten
Onze diensten

De dienst die wij leveren staat bekend als 'Full Service'. Dat wil zeggen dat wij de drank- en snackautomaten leveren, plaatsen, onderhouden én bijvullen en dit zonder enige kost voor uw bedrijf!

Wij bedienen al onze locaties persoonlijk. Wij zijn namelijk trots op ons bedrijf en we willen persoonlijk zien dat de machines volledig op voorraad zijn, naar behoren werken en de klanten uiterst tevreden zijn met de service die ze ontvangen.

Combinatie automaat
Drank automaat
Snack automaat
Automaat kopen
Automaat kopen

Easy Combo

Easy Combo is dé ideale keuze voor uw locatie! Easy combo bestaat uit een drank- en snackautomaat of een combinatie automaat. Hiermee kan er op en top genoten worden van de courante frisdranken en snacks.

€0,00 huurprijs!

Easy Drinks

Wilt u enkel een drankautomaat? Dan is Easy Drinks de keuze voor u. Easy Drinks biedt een brede waaier aan drankautomaten die we kunnen voorzien van alle populaire dranken.

€0,00 huurprijs!

Easy Snacks

Bent u op zoek naar een snackautomaat? Kies dan voor Easy Snacks. Ook voor de snackautomaten beschikken wij over een groot aanbod aan automaten. Alle populaire snacks kunnen aangeboden worden.

€0,00 huurprijs!

Offerte op maat

Heeft u interesse in een drankautomaat, snackautomaat of het uitbouwen van een automatenshop, maar wilt u deze liever zelf aankopen en beheren? Dan helpen wij u ook graag verder om u een offert op maat te bezorgen.

Prijs overeen te komen

Contactloze betaaloplossing

Heeft u interesse in de aankoop of een leasing van een contactloze betaaloplossing voor uw eigen automaten? Dan helpen wij u ook graag verder om u een offert op maat te bezorgen.

Prijslijst beschikbaar bij navraag