Over Ons
Ons verhaal

Al vanaf het middelbaar hebben wij de drive om samen een zaak op te starten. Na veel ervaring op te hebben gedaan in de commerciële sector, hebben wij na een lang denkproces in 2019 besloten om onze eigen klanten te gaan bedienen. In samenwerking met onze vending partner V & V Vending, zijn we dan Easy Vending begonnen. Door onze ervaring in de commerciële sector weten wij hoe belangrijk kwaliteitsvolle service en klantgerichtheid is, daarom staat de ervaring van de klant bij ons centraal. De 'Full Service' die wij aanbieden is dan ook écht Full Service. De automaten worden kosteloos geleverd, geplaatst, onderhouden en bijgevuld, vandaar ons motto:

"Vending Made Simple".

Wij blinken uit in onze 'Full Service' op verschillende manieren:


  • Een van onze belangrijkste doelen is om van de automaat de minste zorg van de klant te maken. De automaat moet een aanwinst zijn en geen last!


  • Wij hebben professionele automaattechinici beschikbaar op afroep


  • Wij kopen alleen de meest betrouwbare machines met de hoogste kwaliteit van toonaangevende fabrikanten.


  • Wij ondersteunen gezonde verkoopopties en geloven in het bieden van gezonde producten.


  • Wij kunnen elke automaat aanpassen aan de voorkeur van de klant. Elke omgeving kan namelijk een andere voorkeur hebben. 


  • Wij hebben een verkoopblad met onze productopties en we staan open om u te laten beslissen wat u wilt. Beslist u liever niet zelf? Dan kunnen wij u de beste producten bieden voor elke categorie.


  • Het telefoonnummer van Easy Vending wordt op elke automaat geplaatst. Zo kan de klant direct bellen of sms'en met verzoeken, suggesties of een probleem. Wij doen dit omdat wij 100% achter onze service staan.


  • Wij zijn niet beperkt tot merken!Wij kunen dranken en snacks aanbieden van alle A-merken.


  • Contactloos of met de kaart betalen is niet meer weg te denken uit de consumptiemarkt. Daarom investeren wij in de allernieuwste technologie, zodat u zonder enige meerprijs gebruik kan maken van contactloos betalen met de kaart, met nfc, apple pay, android pay,...


  • Tot slot vullen wij de automaten niet uitsluitend op een specifieke service dag. Sommige andere vending bedrijven hebben een bepaalde dag dat u op hun schema staat. Tot die dag komen ze niet tot bij u, zelfs niet als uw automaat leeg is. Easy Vending doet dat niet! Wij hebben geïnvesteerd in een geavanceerd telemetrie systeem dat ons live updates geeft over de status van uw machine. Zo kunnen wij efficiënt te werk gaan en ervoor zorgen dat uw automaat altijd correct gevuld en onderhouden is!


Full Service